Accountmanagement-resultaten

Voor ieder resultaat is er een effectieve werkwijze.

Klanten nemen alle beslissingen

Klanten besluiten of zij klant worden, klant blijven, meer zaken willen doen, etc. Klanten nemen alle beslissingen ten aanzien van onze resultaten. Dit doen zij op basis van de waarde die zij ervaren en verwachten.Onze resultaten kunnen we alleen beïnvloeden door waarde te leveren en de accountmanager is de waarderegisseur. Want wat waardevol is, is voor iedere klant anders.

Welk resultaat zou jij willen verbeteren?

Relevanter worden en partnerships bouwen

Partnerships zijn gebaseerd op relevante waarde voor de klant. Niet de basiswaarde van jullie product of diensten, die kunnen ze overal krijgen. Maar de business waarde van jullie commitment aan hun succes. Hoe meer waarde, hoe minder je inwisselbaar bent. Je hebt een werkwijze nodig die je gehele team hierin succesvol laat zijn.

Winst, omzet en share of wallet

Organisaties met een gestructureerde werkwijze behalen 30% betere resultaten vanuit hun bestaande klanten. Een werkwijze moet niet alleen structuur bieden, maar ook een strategie die leidt tot klanten die graag meer zaken met jullie doen. Wat je doelen ook zijn, het moet een organisatie-competentie zijn om deze te behalen.

Klantbehoud, NPS en tevredenheid

Meer dan €23 miljard aan omzet wordt beschermd door het Clients for Life® proces van Tenacity. Het is ontwikkeld met meer één gedachte: het behouden van de klanten die je niet kunt veroorloven om te verliezen. Clients for Life is niet alleen een filosofie, maar een proces met gedetailleerde stappen.

Zullen we eens praten? We vertellen je graag meer.

Start in 3 stappen

Wat onze klanten zeggen ...

Johan StellingerwerfManaging Director Sodexo Altys
Lees verder
Je kunt klanten verliezen terwijl je een hoge klanttevredenheid hebt. Clients for Life geeft het woord ‘waarde’ een hele nieuwe betekenis. Nu bekijk ik de relatie vanuit het perspectief welke relevante meerwaarde je kunt leveren vanuit je organisatie in plaats vanuit je product of dienst. Dit maakt dat ik op een andere manier de relatie met mijn klanten vorm geef. Heel inspirerend.
André MeijerAlgemeen Directeur Volkerwessel Telecom
Lees verder
Als u denkt dat het om klanttevredenheid draait wacht u een verrassing. Tenacity laat zien hoe uw key-accounts naar uw organisatie kijken en geeft handvatten hoe u uw organisatie kunt leiden naar hogere klantretentie.
René NijkampGeneral manager Sales & Branchemanagement Start People
Lees verder
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u een zelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.
Michiel HillebrandChief Operating Officer Leviy
Lees verder
Tenacity heeft ons geholpen met een strategie om ook over lange tijd relevant te blijven voor onze klanten. Het Account Plan Canvas is hierin een geweldig instrument.
Vorige
Volgende
nl_NLDutch