Over Tenacity

"Accountmanagement is the powerhouse van je organisatie"

Waar wij in geloven

‘Alles draait om waarde’

Het doel van accountmanagement is om relevante waarde te leveren voor klanten.

Wanneer een accountmanagement-organisatie wordt gestuurd op waarde voor klanten, krijgt iedereen wat hij nodig heeft: De klant krijgt relevante waarde, de organisatie winst, de accountmanager een inspirerend doel en de manager grip

Missie

‘Een excellente accountmanagement-organisatie voor u.’

Wij laten het accountmanagement-proces werken voor dienstverleners. We richten in, we organiseren werkwijzen en scherpen visie op accountmanagement aan.

Doordat wij ons al meer dan 35 jaar richten op dienstverleners, kennen wij alle best practices en hebben er zelf meerdere ontwikkeld samen met onze klanten. Accountmanagement voor dienstverleners is anders dan voor product-bedrijven omdat diensten anders zijn dan producten.

Ons Team

Martijn Rozendaal

Oprichter en managing partner Tenacity Europe

martijn@tenacity.nl
+31 6 5436 4040

Marco Reijntjens

Oprichter en managing partner Tenacity Europe

marco@tenacity.nl
+31 6 5162 3518

Joost Meijlink

Tenacity partner Nederland, eerder Commercieel directeur IBM en Canon Business Services

joost@tenacity.nl
+31 6 5264 9834

Ronald Luijckx

Tenacity partner Nederland, eerder COO Webhelp en Operationeel directeur Start People

ronald@tenacity.nl
+31 6 2242 2333

Bas ter Heurne

Tenacity partner Nederland, eerder CCO Telindus en Head of Digital Security Sales Atos Nederland

bas@tenacity.nl
+31 6 1855 2550

Zullen we eens praten? We vertellen je graag meer.

Onze diensten

Historie

Tenacity is van origine een Amerikaans bedrijf. Tenacity betekent “vasthoudendheid”. Deze naam geeft precies weergeeft waar Tenacity in 1986 voor is opgericht, namelijk managed service bedrijven helpen bij het vasthouden van hun allergrootste klanten. Alle inzichten, instrumenten en werkwijzen die wij bij onze opdrachtgevers implementeren, zijn allemaal ontstaan vanaf de bron: klanten. Tenacity interviewt vanaf dag één beslissers bij managed service klanten over hun beweegredenen om hun leveranciers te kiezen of te ontslaan.

Nu, meer dan 35 jaar en duizenden interviews later, is onze dienstverlening veel breder geworden. We ontwikkelen excellente accountmanagement-processen voor en met onze opdrachtgevers. Daardoor ontstaat grip voor managers en succes voor accountmanagers. Hieruit volgen winstgevende klanten voor het leven en winstgevende groei voor onze opdrachtgevers.

Wat de klanten van al onze opdrachtgevers wereldwijd zeggen is nog steeds de bron van onze kennis voor het ontwikkelen wij producten en diensten. Laten we eens kennismaken, we delen onze ervaringen met veel plezier.

Wat onze klanten zeggen ...

Johan StellingerwerfManaging Director Sodexo Altys
Lees verder
Je kunt klanten verliezen terwijl je een hoge klanttevredenheid hebt. Clients for Life geeft het woord ‘waarde’ een hele nieuwe betekenis. Nu bekijk ik de relatie vanuit het perspectief welke relevante meerwaarde je kunt leveren vanuit je organisatie in plaats vanuit je product of dienst. Dit maakt dat ik op een andere manier de relatie met mijn klanten vorm geef. Heel inspirerend.
André MeijerAlgemeen Directeur Volkerwessel Telecom
Lees verder
Als u denkt dat het om klanttevredenheid draait wacht u een verrassing. Tenacity laat zien hoe uw key-accounts naar uw organisatie kijken en geeft handvatten hoe u uw organisatie kunt leiden naar hogere klantretentie.
René NijkampGeneral manager Sales & Branchemanagement Start People
Lees verder
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u een zelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.
Michiel HillebrandChief Operating Officer Leviy
Lees verder
Tenacity heeft ons geholpen met een strategie om ook over lange tijd relevant te blijven voor onze klanten. Het Account Plan Canvas is hierin een geweldig instrument.
Vorige
Volgende
nl_NLDutch