Diensten

Maak accountmanagement de motor van winstgevende groei

Waarom onze oplossingen werken

Meer dan €23 miljard aan klant-contracten wereldwijd wordt beschermd met onze processen. Bij meerdere klanten is de jaarlijkse winst toegenomen met meer dan €100 miljoen! Nou hoeft een vraag niet altijd die omvang te hebben, maar het zijn wel geweldige cijfers, niet? Waarom zijn onze oplossingen zo effectief?

Resultaten ontstaan vanuit je werkwijze. Structurele resultaten komen vanuit een structurele werkwijze. De processen van Tenacity zijn specifiek voor dienstverleners. Ze brengen essentiële verbeteringen in de werkwijze van je team en van jou als management. Deze werkwijzen zijn gebaseerd op inzichten en best practices uit jarenlange ervaring. Meer dan 35 jaar werken wij samen met onze klanten aan het behalen van de hoogste resultaten uit bestaande klanten.

De oplossingen van Tenacity laten accountmanagers die dingen doen die resultaat brengen en helpen hen dit op de meest effectieve wijze te doen. Wij staan garant voor een snelle en soepele implementatie.

Wat onze klanten zeggen ...

Johan StellingerwerfManaging Director Sodexo Altys
Lees verder
Je kunt klanten verliezen terwijl je een hoge klanttevredenheid hebt. Clients for Life geeft het woord ‘waarde’ een hele nieuwe betekenis. Nu bekijk ik de relatie vanuit het perspectief welke relevante meerwaarde je kunt leveren vanuit je organisatie in plaats vanuit je product of dienst. Dit maakt dat ik op een andere manier de relatie met mijn klanten vorm geef. Heel inspirerend.
André MeijerAlgemeen Directeur Volkerwessel Telecom
Lees verder
Als u denkt dat het om klanttevredenheid draait wacht u een verrassing. Tenacity laat zien hoe uw key-accounts naar uw organisatie kijken en geeft handvatten hoe u uw organisatie kunt leiden naar hogere klantretentie.
René NijkampGeneral manager Sales & Branchemanagement Start People
Lees verder
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u een zelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.
Michiel HillebrandChief Operating Officer Leviy
Lees verder
Tenacity heeft ons geholpen met een strategie om ook over lange tijd relevant te blijven voor onze klanten. Het Account Plan Canvas is hierin een geweldig instrument.
Previous
Next