Diensten

We gidsen je naar een perfect werkende commerciële organisatie

Succesvolle werkwijzen, direct te implementeren

Je wilt structuur, overzicht en een duidelijke werkwijze voor je team. Succes is niet toevallig, maar het gevolg van de beste werkwijze. Onze werkwijzen brengen die structuur en maken accountmanagers proactief.

Jij hebt grip op wat er gebeurt, ook als je er niet bij bent.

Kies een werkwijze met bewezen resultaat. Je team zal het snel omarmen en jij hebt de zekerheid dat je team de juiste dingen doet met grote effectiviteit. Dat geeft rust.

Waarom onze oplossingen werken

Meer dan €23 miljard aan klant-contracten wereldwijd wordt beschermd met onze processen. Bij meerdere klanten is de jaarlijkse winst zelf toegenomen met meer dan €100 miljoen! Het zijn geweldige cijfers, niet? Waarom zijn onze oplossingen zo effectief?

Resultaten ontstaan vanuit je werkwijze. Een werkwijze maakt duidelijk WAT er essentieel is en hoe deze essentiële taken het best kunnen worden uitgevoerd. Als die werkwijze structureel is, zijn de resultaten dat ook.

Deze werkwijzen van Tenacity zijn gebaseerd op inzichten en best practices uit meer dan 35 jaar praktijkervaring.

De oplossingen van Tenacity zorgen voor een optimale samenwerking tussen commerciële, operationele en management rollen. Zo doet iedereen die dingen die resultaat brengen en weet men hoe dit op de meest effectieve wijze te doen. Wij helpen uitdaging inzichtelijk te krijgen, helpen keuzes te maken, implementeren, trainen, coachen en borgen. Tot het optimaal werkt.

Wat onze klanten zeggen ...

Johan StellingerwerfManaging Director Sodexo Altys
Lees verder
Je kunt klanten verliezen terwijl je een hoge klanttevredenheid hebt. Clients for Life geeft het woord ‘waarde’ een hele nieuwe betekenis. Nu bekijk ik de relatie vanuit het perspectief welke relevante meerwaarde je kunt leveren vanuit je organisatie in plaats vanuit je product of dienst. Dit maakt dat ik op een andere manier de relatie met mijn klanten vorm geef. Heel inspirerend.
André MeijerAlgemeen Directeur Volkerwessel Telecom
Lees verder
Als u denkt dat het om klanttevredenheid draait wacht u een verrassing. Tenacity laat zien hoe uw key-accounts naar uw organisatie kijken en geeft handvatten hoe u uw organisatie kunt leiden naar hogere klantretentie.
René NijkampGeneral manager Sales & Branchemanagement Start People
Lees verder
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u een zelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.
Michiel HillebrandChief Operating Officer Leviy
Lees verder
Tenacity heeft ons geholpen met een strategie om ook over lange tijd relevant te blijven voor onze klanten. Het Account Plan Canvas is hierin een geweldig instrument.
Vorige
Volgende
nl_NLDutch