Implementatie 

van Accountplannen die werken 

Binnen 3 maanden geregeld

Een visueel accountplan

Eén pagina die de samenhang laat zien

Eén pagina

Te lezen binnen twee minuten 

Management-klaar

Op het scherm bij ieder gesprek

Eén pagina

Door de ontwikkelaars van het canvas

Projectmanagement

Tenacity regelt alles met jou in en zorgt dat het werkt

Volledig ingeregeld

Geen losse eindjes of onwennigheid, het werkt soepel

Onze ervaring

Al meer dan 35 jaar helpen wij dienstverleners met het optimaliseren van accountmanagement. Al onze consultant hebben een uitgebreide ervaring in accountmanagement en hebben gewerkt in leidinggevende-  en directie posities. 

We hebben allemaal gestaan voor de vraagstukken waar jij nu ook mee bezig bent: beter organiseren, grip krijgen, voorspelbare goede resultaten en dat alles met minder stress voor jezelf. 

Het werken met accountplannen pakken wij projectmatig aan: We leveren het werkend op. Want als geen ander weten wij dat naast het instrument hebben en training voor je team organiseren, de echte succesfactor de organisatie erom heen is. Als je wacht met inregelen van het proces en de details, dan strandt het voornemen om het echt te gaan gebruiken in de vele vragen, het uitstelgedrag en alle andere zaken die om aandacht vragen.

Zullen we aan de slag gaan?

Accountplan implementatie-project

Binnen 3 maanden hebben jullie een werkende jaarcyclus voor accountplannen. Jij en je team werken ermee zonder dat je daarna nog tijd hoeft te steken in de organisatie en het aanslingeren van je team. 

Het team is getraind, de eerste plannen zijn gemaakt, we wonen de eerste besprekingen bij om te coachen op het gebruik en alles is ingeregeld. Van waar de plannen moeten worden opgeslagen, tot aan wie verantwoordelijk is voor het plannen van de besprekingen en wat er gedaan wordt met de uitkomsten.

De kosten voor een accountplan implementatieproject zijn € 15.000 (bij een team van 10 of minder accountmanagers)

Wat onze klanten zeggen ...

Johan StellingerwerfManaging Director Sodexo Altys
Lees verder
Je kunt klanten verliezen terwijl je een hoge klanttevredenheid hebt. Clients for Life geeft het woord ‘waarde’ een hele nieuwe betekenis. Nu bekijk ik de relatie vanuit het perspectief welke relevante meerwaarde je kunt leveren vanuit je organisatie in plaats vanuit je product of dienst. Dit maakt dat ik op een andere manier de relatie met mijn klanten vorm geef. Heel inspirerend.
André MeijerAlgemeen Directeur Volkerwessel Telecom
Lees verder
Als u denkt dat het om klanttevredenheid draait wacht u een verrassing. Tenacity laat zien hoe uw key-accounts naar uw organisatie kijken en geeft handvatten hoe u uw organisatie kunt leiden naar hogere klantretentie.
René NijkampGeneral manager Sales & Branchemanagement Start People
Lees verder
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u een zelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.
Michiel HillebrandChief Operating Officer Leviy
Lees verder
Tenacity heeft ons geholpen met een strategie om ook over lange tijd relevant te blijven voor onze klanten. Het Account Plan Canvas is hierin een geweldig instrument.
Previous
Next